Redaktionen för kvinnodagen försökte se till att den första natten med en ny utvald inte satte stopp för ditt förhållande. För att allt ska gå smidigt måste du följa de fem gyllene reglerna..

Försök inte hoppa över huvudet och gå ur vägen. Detta gäller allt – och utseendet på en kvinna också. Historien känner till många datum som slutade lite dåligt på grund av det faktum att en kvinna till exempel bestämde sig inför X-dagen att göra epilering på ett nytt sätt, efter att ha fått en inte så bra hudreaktion.

Tro mig, den här dagen är det bättre att lämna alla experiment åt sidan och gå den vanliga vägen. I det här fallet får du bara trevliga intryck från det första mötet med en partner, lovar vår expert.

Valeria Aginskaya

Sex och relationer

Sexolog vid Secrets Sex Education Center

Gör dig redo

Gör dig redo för ett datum med hela företaget. Lägg kondomer och smörjmedel i väskan för alla fall. En man kanske tror att du inte kommer att göra honom lycklig så snart och kommer att träffa en ”försvarslös”. Kom därför ihåg att det är bättre att spela det säkert själv. Och var inte rädd för att han kommer att bli förvirrad av att ha preventivmedel i din väska. Du kan alltid tänka på ett par berättelser för att förklara varför de hamnade där:

– Jag förstår inte hur de kunde hamna i min väska;

– Åh, ja, jag är van att använda den istället för en fingertopp;

– Jag tror att jag av misstag tog min systers handväska.

Med kondomer är allt klart (inget oskyddat kön!). Men smörjning behövs om du känner att din naturliga smörjning inte räcker (och detta är fullt möjligt på grund av spänning).

Var naturlig

Åh ja, vi skulle skriva denna artikel med guldbokstäver om vi kunde. Detta inkluderar allt – från att ligga på en stock, vanligtvis ovanlig för så många av oss, till hyperaktivitet och imitation av upphetsning och orgasm. Lita på mig, ingen behöver det.

Följaktligen, om det finns några smärtsamma förnimmelser, måste vi också prata om dem direkt – det finns inget behov av att uthärda smärta. Dessutom kanske män inte alltid förstår att du bara kommer att vara tyst och rynka pannan så att sex blir till hektisk kastning..

Ingen demonstration av supermakter

På första dejten borde du inte bevisa att skådespelerskorna i tyska porrfilmer nervöst röker på sidan. Ingen argumenterar, du är en het sak, en sexbomb och i alla avseenden ”en kvinna var som helst”, men det är bättre att spara din iver för det andra och efterföljande datum. Även om du vet hur man gör många saker och inte kan vänta med att visa upp det, gör det inte!

Inte alla är redo för detta. Faktum är att många män fortfarande har fördomar mot erfarna kvinnor – å ena sidan är de bara glada om hon är mycket skicklig, å andra sidan kan de ta det med fientlighet..

Bygg inte illusioner

En av de mest omotiverade kvinnliga illusionerna – nu kommer prinsen, trycker på den magiska knappen och ett mirakel kommer att hända. Idealisering av processen är en direkt väg till frustration. För det första är det första könet bara ett försök att vänja sig vid varandra, och inte den slutliga versionen av ditt intima förhållande..

Ni känner ännu inte varandras preferenser och önskningar, känslighetszoner. För det andra är ni båda stressade just nu. Därför, även om allt inte gick så imponerande, finns det inget behov av att kritisera mannen på huvudet, men du bör inte heller skylla på dig själv..