Varje lyckligt par har ömsesidig kärlek. Men det finns ingen absolut jämlikhet i känslor: man älskar alltid mer. Låt oss bevisa att det måste vara en man.

Att kasta dig själv i kärlek, som i en bubbelpool, är så feminin. Det verkar för många att det räcker att träffa drömmen för att hitta lycka en gång för alla. ”Och jag kommer att kunna vara det mest önskvärda för honom, skapa tröst, att omge honom med omsorg”, säger den förälskade flickan. Men tiden går, och han går, bryter alla förhoppningar och en flickas hjärta. Och det är inte på något sätt möjligt att behålla honom och återföra sina gamla känslor. Så det visar sig att de starkaste relationerna utvecklas när en man ursprungligen älskar mer. Och vi pratar inte om passion, som snabbt blossade upp och precis så snart hotar att gå ut, utan om verklig djup tillgivenhet, när en älskad accepteras som han är, med alla de söta funktionerna och bristerna. Varför skulle han älska mer än dig? Låt oss nämna de fem huvudskälen.

Anledning ett: vanan att erövra

”Först gillade jag inte alls honom. Men han var så ihärdig att han helt erövrade mig. ” Av någon anledning börjar många glada familjehistorier på det sättet. Initiativtagaren till förhållandet är en man, han tar också aktiva steg för att vinna hjärtat hos sin utvalda. Och detta är naturligt inneboende i honom: representanterna för den starka hälften av mänskligheten fick en rulle, en jägare, en krigare som försvarar sin familj. Naturligtvis förändras tiderna, och en modern tjej skäms inte alls för att ta initiativet. Ändå är det mer troligt att män har en aktiv position: att erövra snarare än att lyda, att söka och hitta och inte passivt vänta. Men när tacksamhet för omsorg och värme, upptäckten av alla nya attraktiva egenskaper hos din följeslagare gradvis leder till tillgivenhet och sympati att utvecklas till kärlek, är det fortfarande mer typiskt för kvinnor.

Anledning två: värdet av en hård vinst

Killar är så ordnade – de värdesätter mycket mer vad de fick med stora ansträngningar än lätt byte. Naturligtvis gör impregnerbarhetsspel dig inte automatiskt mer önskvärt. Allt är mycket mer subtilt och mer komplicerat. Även en tjej som går med på att ha sex på första dejten kan vara det svåraste bytet. Det här datumet visade sig inte vara det ultimata målet, utan bara början på ömsesidigt erkännande, upptäckt av varandra, men en het passion – en manifestation av framväxande kärlek, som tvingade honom att utföra manliga gärningar och erövra denna otillgängliga topp som kallas den mystiska kvinnliga själen.

Orsak tre: villighet att uthärda brister

Så här är tjejer ordnade: de är mer benägna att tjata över bagateller, bli fästa vid bagateller och kräva att vissa regler följs, vare sig det är en bukett blommor på helgdagar. Män tillhandahåller sällan sådana tjänster, och en kärleksfull man accepterar helt sin hjärtadame med alla sina söta vanor. Nej, det betyder inte att du behöver slappna av, gå runt huset oskadd och i en skrynklig mantel. Men vilken lycka det är när du inte blir tillrättavisad varje dag för att du inte vill tvätta disken efter middagen eller skratta för högt. Enkelt att bo med en kärleksfull man, någon gång upptäcker du att du är helt fri i vad du säger, hur du beter dig och vad du känner. Du kan argumentera, till och med gräla över några viktiga frågor, men orsakerna till grälen kommer inte att vara hans småaktiga vardag och skam.