Sex skäl till varför det inte finns något intimt förhållande i en familj. Och vad ska man göra så att äktenskapet inte går sönder.

”Jag är trött, jag vill ha kärlek, och du skjuter i höjning av sex”, fann Quest Pistols omedelbart de främsta orsakerna till att män inte vill dela en säng med sin en gång önskade make. Problem i det intima livet upplevs av vartannat gift par som firade sitt femte bröllopsdag. Som alltid är två skyldiga för detta.

Men chefen tack …

Vladimir, 37 år gammal: ”För två år sedan blev jag chef för reklamavdelningen. Det var ett fantastiskt tillfälle att bygga en karriär, men det var nödvändigt inte bara att slutföra en rad uppgifter utan att ploga. Nummer med planer, scheman, telefonnummer till kunder snurrade ständigt i mitt huvud. Sex månader senare bytte han sin bil, tog en inteckning och placerade barnet i en elitskola. Jag förstod att ännu mer kunde uppnås. Han slutade lägga märke till sin fru. Jag är försörjare, jag tar med pengar, köper en päls, skickar dem till en dyr semesterort. Vad behövs mer? Sex är också närvarande. Ja, på helgerna, men på vardagar faller jag av fötterna. Lusten att bara somna och glömma alla möten i 6 timmar ”.

Utmattande arbete, konstant nervös spänning, brist och rädsla för att förlora förtjänster leder till att en mans enda önskan, när han lägger sig, är att sova. Skammar honom inte för slarv, för det är för familjens skull som han plågar sig själv. I denna situation bör en kvinna vara klok och försöka skapa en mysig och lugn atmosfär i huset. På helgerna, ordna gemensamma resor, gå på bio, teater, se till att ha en romantisk middag med levande ljus. Och inga arbetsrelaterade irriterande ämnen. Kom ihåg hur Julia Roberts hjältinna i Pretty Woman organiserade en picknick för miljardären Edward Lewis. Helgen var ganska billig, men affärsmannen kunde ta en paus från alla problem i flera timmar..

Tristess och monotoni

Igor, 30 år gammal: ”Om du frågar,” Finns det sex efter äktenskapet? ”, Utan tvekan kommer jag att svara nej. En stämpel i ett pass är en mening för ett intimt förhållande. En man är ett rovdjur, han behöver erövra en kvinna. När hon hamnar i hans nätverk lugnar han sig, spänningen försvinner. Nej, han är inte redo för förräderi. Det är bara att allt blir monotont. Inga rollspel är spännande. Du stannar vid vissa positioner, sex blir en daglig nödvändighet. Hur tar man tillbaka den gamla passionen och heta experiment? ”

Under flera år av gift liv har ni lyckats studera varandra från a till ö. En man känner till alla erogena zoner och preferenser hos sin fru. Sex visar sig vara av hög kvalitet, men det blir tråkigt väldigt snabbt. Om du äter din favoritmat varje dag kommer du att hata den inom en vecka. Det finns bara en väg ut – avhållsamhet. Konstigt nog stärker affärsresorna äktenskapet väl. Följ inte din makas ledning: du kan inte uppfylla någon önskan från din älskade direkt. Ibland är det värt att vara nyckfull.

Förlust av attraktion

Ivan, 40 år gammal: ”Män älskar med sina ögon. Det är fakta. Äktenskap är inte en anledning att ge upp sig själv. Naturligtvis kan en ung kropp inte returneras, men du måste ta hand om dig själv i alla åldrar. En överviktig fru i en lappad mantel är en fullständig anti-sex ”.

Sexologer tror att en kvinna slutar ta hand om sig själv när hon vägrar sex. För att bli vacker igen måste du skapa intima relationer. Ta hand om dig själv, berör din kropp oftare, titta i spegeln, köp vackra underkläder. Hemmakläder borde också vara vackra.

Mamma istället för fru

Anatoly, 42 år gammal: ”Jag har varit gift i över tio år. Tillsammans gick vi igenom mycket: barns födelse, förlust av nära och kära, ekonomiska svårigheter, stora förvärv. Vid någon tidpunkt insåg jag att jag blev den närmaste och käraste personen, som min mamma och syster. Men jag slutade se henne som en kvinna. Vi mår bra tillsammans. Min fru ringer och varnar alltid när min systerdotter födelsedag är och säger att hon redan har köpt en present. När jag fiskar med vänner samlar han försiktigt in en första hjälpen-kit, och hennes läkemedel kommer alltid till nytta. I sängen visar sig också något slags vänligt sex. För check ”.

En kvinna ska alltid förbli ett mysterium. Mödravård är bra, men frun ska aldrig ta rollen som barnflicka. En man behöver erövra och erövra sin älskade. Överraska honom! Det finns attraktion i volatilitet.

All uppmärksamhet är på barnet

Oleg, 29 år gammal: ”Vår relation förändrades med vår sons födelse. Hustrun som har förvandlats till en yngelhöna tänker bara på barnet. Sonen har redan flyttat till vår äktenskapssäng. Samtidigt fördömer min fru mig att vi bara har sex på helgdagar. Jag ser i hennes enda mamma och älskarinna ”.

Det finns en enkel formel. I en familj på tre måste mamman först vara lycklig, sedan fadern och först därefter barnet. En olycklig kvinna tar med sig en man som inte tål det, lämnar hemmet och söker lycka på egen hand. Vidare ingriper kvinnan onödigt i sin sons eller dotters angelägenheter och förstör deras personlighet. I en familj där mamman är lycklig är mannen och barnen lyckliga. Här är uppgiften att göra allt så att en kvinna inte känner sig som en hemmafru utan älskad och önskad.

Oro och skam

Vitaly, 37 år gammal: ”Vardagliga gräl, oändliga påståenden och tillrättavisningar – som ett resultat stannar jag kvar i hallen vid vår äktenskapssäng. Irritation minskar sexlusten drastiskt. Skandaler uppstår vanligtvis från grunden. Han lovade att fixa kran i köket – jag glömde det. Hustrun pattar i tre dagar och talar inte. Det irriterar mig att min fru aldrig stänger skåpdörrarna. ”.

En kvinna tappar sin attraktivitet och sexualitet när hon är irriterad och olycklig. Ackumulerade klagomål, småstridigheter – allt detta minskar dramatiskt attraktionen till varandra. Kriser finns i alla familjer. Makarnas uppgift är att övervinna dem. Ibland är det svårt att hitta styrkan att inte vara uppmärksam på manens klag, det är svårt att koppla av efter en hård arbetsdag. Det finns bara en väg ut – semester. Gå på smekmånaden ofta. Varje förhållande behöver en känslomässig boost, även om det finns sann kärlek mellan er..

Psykolog Mikhail Labkovsky är mycket kategorisk om bristen på intima relationer i familjen.

”En av anledningarna till att din make inte vill ha dig längre är att din relation har blivit föråldrad. I en ideal värld växer människor upp i äktenskap. Huvudtecknet på detta är att man och hustru är intresserade av varandra, de har något att prata om, något att göra tillsammans. De reser, går på bio, besöker utställningar. Genom kontinuerlig känslomässig kontakt har de en ömsesidig sexuell attraktion. Men i verkligheten är allt mer komplicerat. Någon gifter sig i farten, vissa har bråttom att gå till registret, för ”alla vänner är redan gifta, men jag är inte”, det finns de som är rädda för att de inte kommer att erbjudas mer … Samtidigt går många in i familjelivet och har redan sex problem och det är naivt att stämpeln i passet löser dem. Men han bestämmer sig inte … I det här fallet måste du ta din man till en sexolog. Vill du inte? Erbjud mer om ett par veckor. Vägrar igen? Leta sedan efter en annan man. Och hur annars, om han inte vill fördjupa sig i familjens allmänna problem, eftersom utrotningen av sexuellt intresse hos dig bara gäller dem. Åh, tror han inte att det är ett problem? Då har jag dåliga nyheter för dig: rent psykologiskt är ni inte längre tillsammans, och det är osannolikt att någonting hjälper ditt äktenskap ”.