Det första datumet via en dejtingsajt, hur man beter sig och vad är det värt att komma ihåg? Idag berättar vår spaltist Anastasia Skorokhodova om hur du ordnar en romantisk utmaning för dig själv och inte kommer in i kriminella krönikor på TV.

Nastya reflekterar ärligt och känslomässigt på de mest relevanta ämnena i vår tid: ibland roligt, ibland mycket och ibland mycket smärtsamt för en ung och fri tjej. Ett första datum, särskilt via en dejtingsapp, är alltid en utmaning. Idag kommer vi att höra en intressant historia om hur man planerar ett möte så att vi först och främst kan skydda oss själva och för det andra att spendera tid.

En höstvind blåste, parker skrumpade och fyrverkerier tystade när jag insåg: Jag måste skaka upp mig snabbt! Nej, kära servitör, jag behöver inte en filt! Ingen höstblues, komfortzon och mysig vardag!

Gå till ”Business Youth” -sekt och bli inte hooked? Kör ett halvmaraton? Starta en 2-månaders utmaning? Ja, ja och ja igen! Mer känslor behövs. Ett förälskat par passerar mig … Förälskelse? Nej, det är för mycket.

– Starta dejtingsappen, svep ALLA till höger och gå på ett datum med den första matchen! (matchning översatt från engelska – ”tillfällighet.” Ordet används av användare av dejtingsapplikationer och betecknar en matchning av ett par genom att tycka om det) – suddar ut en vän, efter att ha anslutit till min brainstorm.

Bra ide. Enligt reglerna i experimentet var jag dessutom tvungen att inleda vår början på ett datum och kalla det säkert idag! En vän satte sig bredvid henne och höll andan: ”Det här kan bli en show!” Jag håller med, denna typ av ansökan är full av överraskningar. Desto mer spännande. Jag öppnar applikationen och blundar till höger …

– Hej hej, vänta, du har redan en match. Hej Michael!

Jag öppnar ögonen och flinkar ofrivilligt. Ett berg av muskler ser på mig. Nej, det var verkligen ingen man! Jag vet hur killar ser ut i god form och jag vet hur pitching ser ut. Men detta var varken det första eller det andra. Mikhail var inte en man, utan bröst, bredaste triceps, biceps – ja, längre ner på listan.

Starta dejtingsappen, svep ALLA till höger och gå på ett datum med den första matchen!

Det bör noteras här att jag från ung ålder har en liten fobi mot sådana män. Historien är inte intressant. En gång i min barndom grep en sådan Hulk bara för skojs skull mig, byggde ett fridfullt slott i en sandlåda och sprang … Bara bestämde mig för att skämta. Och sedan dess hatar jag det när de försöker ta mig på något sätt. Och i gymmet säger de, jag går väldigt seriöst … Jag är inte seriös, killar, bara alltid på min vakt.

Men det finns inget att göra. Jag skriver: ”Hej! Hur vore det med kaffe? ”Åh, om allt var så enkelt … Misha säger att han missade träning på morgonen för att han gick till affären för att köpa en ny uniform, så hon, hon, träning, det vill säga kommer att ha det ikväll! Och allt detta i ett meddelande! Först! Jag förstår att mötet, om det äger rum, blir oförglömligt.

Och hur man kan övertala en sådan sjöman Popeye (minns hjälten från amerikanska serier och tecknade serier, med enorma buceps och ett rör i tänderna?) På ett möte är träning helig! Vad är ännu mer heligt än träning? – Jag tror … Det stämmer, sluk efter träning! Bingo! Så jag gör min riddare!

– Känn receptet för chokladnötproteinshake! Hela 35 gram protein i ett glas! Var tränar du??

– Och han är sockerfri.

– Okej, kom kl 23 till adressen …

Från vinnaren ser jag på min vän, och hon på mig – också vinnarens ansikte. Och sedan går det upp för mig att klockan 11 måste jag gå till någon avlägsen sovplats, som för mig är praktiskt taget som Bitsevsky Park – jag känner dessa platser så väl, till en helt okänd man (även sociala nätverk var inte bultade till hans ”Tinder ”” Det vill säga hälsosam ”socialitet” har inte bekräftats), vilket är två gånger min längd och vikt.!

Men en utmaning är en utmaning. ”Allt kommer att bli bra!” – Jag lugnade antingen min vän eller mig själv och skyndade mig hem. Jag var tvungen att förbereda mig för detta betydelsefulla möte, särskilt eftersom jag hade en fantastisk idé.

För att inte riskera mitt liv eller min ära bestämde jag mig för att träffa Misha i … gymmet självt! Efter att ha tränat där samtidigt. Lysande! Jag registrerade mig för ett gratis gästbesök och voila – jag är redan bekväm på min favoritsimulator.

Och sedan kommer han fram till mig, Arnold Schwarzenegger i sina bästa år. Jag anstränger mig ofrivilligt när han skakar min hand med sina tassar … Gud, tack för att vi inte är ensamma här!

– Så jag bestämde mig för att träna med dig här samtidigt … Jag hoppas att du inte har något emot det, – jag pratar, samtidigt som jag inte glömmer att le charmigt. Kanske kommer han att gilla mig och inte äta mig.

– Naturligtvis inte emot det! Vill du att jag ens ska träna dig? – Han ler uppifrån och ner och små lampor blinkar i ögonen …

Jag gillade inte den här händelsen. Det vill säga, det är inte ens bara en lugn och fredlig chatt, men han kommer också att beordra mig och röra vid mig och trycka på mig vid behov, och skämma – i allmänhet förstår du, ja, hur jag älskar individuell träning.

Vill du att jag ens ska träna dig? – Han ler uppifrån och ner och små lampor blinkar i ögonen …

Jag stod inför ett val: att artigt återvända och fortsätta mitt lätta träningspass – i slutet av detta fanns det ingen utmaning under förutsättningarna för utmaningen. Eller … Håller med, trots min fobi och rädsla för att se dum, rolig och svag ut. Kom ihåg denna dumma känsla när du kommer till ett nytt gym, och det verkar som om alla bara tittar på hur du gör fel deadline … Naturligtvis är detta bara vår fantasi, men fortfarande inte lugn.

Men min hjärna befriade mig från att behöva göra ett val och bestämde allt på egen hand på några sekunder. ”En utmaning är en utmaning”, blinkade bara genom mitt huvud. Undvik träning med en tränare? Tål inte att du blir befalld? Rädd att du inte går igenom ett träningspass med den här starka mannen? Håll!

Slutsatsen – det var det coolaste träningen i mitt liv..

Misha arbetar i en bank, men hans talang slösas förgäves! Han pressade ut alla juicer ur mig, och detta trots att jag har tränat stadigt i två år nu. Rumpan brann, pressen brann, benen brann. Men hur fantastiskt det var. Jag har aldrig gillat eller bett om en paus. Fungerade till fullo. Både fysiskt och mentalt – för att övervinna stress, varje gång Misha rörde mig för att hjälpa till med den här eller den övningen.

Han visade sig också vara en väldigt rolig kille. Under tillvägagångssätten skrek han teatraliskt mer plötsligt än Tony Robbins (tände min sista inre eld), och under konditionen uppmuntrade han vänligt, som Robin Sharma. I allmänhet var det en av dessa träningspass som du kommer ihåg länge med behaglig muskelsmärta i hela kroppen. Rent surr.

Efter gymmet drack vi min halvliters proteinshake tillsammans och Misha satte mig i en taxi. När han försökte krama mig hejdå insåg jag plötsligt: ​​det fanns inget spår av min fobi kvar. Inte läskigt! Ja, stort! Ja, han kommer att krossa min skalle om han vill med ena handen, men i verkligheten är han en vanlig kille! Inte rädd! Det är sant att hon bestämde sig för att hålla tyst om att det var ett experiment och inte ett riktigt datum. Man vet aldrig vad.

Det var så jag letade efter en skakning för andan, men jag fick det också för kroppen! Och ytterligare ett plus för vänner som är bra på sport. Plus ett till recept på läckra hälsosamma cocktails. Och plus en till berättelserna som gör oss lite djärvare.

”Jag gillar inte pitching!” eller ”Jag är aldrig den första som ber om ett datum.” Varje övervinnande förändrar oss till det bättre. Du måste pumpa muskler inte bara i gymmet utan också i livet och bryta dina stereotyper och begränsningar. Att göra utmaningar för dig själv och vinna dem om och om igen.

Vilken utmaning ska jag acceptera nästa Vi får se! Vilka är dina begränsningar? Och vilken utmaning är du redo att göra för dig själv i höst?