Hur man övervinner täthet och blyghet i sängen.

Ämnen om sex och pengar är det mest tabu i vårt samhälle. Det är anständigt att diskutera och varför alls prata om ”sådant”. Men sex är en markör för ditt humör för livet. Förresten du blir upphetsad och inser din önskan kan du förstå om du gillar livet eller inte..

Hur vet du om du är sexuellt klämd? Varför behöver du alls sexualitet och hur man pumpar det?

En psykolog och författare till ”Genesis” -coachingsmetoden för att arbeta genom barntraumer och falsk tro hos vuxna berättar.

Irina Maslova-Semenova

Hur trauma och falska övertygelser om sex bildas

Kom först ihåg din barndom och tonår. Hur gör du dig attraktiv? Vad hände med den första partnern? Vad fungerade inte? Vad är vänsteruppfattningen om dig själv och din feminina väsen?

Nästan alla traumor i vår barndom sker på nivån av starka känslor och våldsamma reaktioner från vuxna. Mamma eller mormor kan fånga ett barn som onanerar och skäller, skam.

Du kanske ser dina föräldrar under sex och inte förstår vad som händer. Jag pratar inte om invasionens historia, efter att du var övertygad om att du själv är skyldig.

Psychotrauma är också möjligt om en pojke förväntades i familjen och en flicka föddes. I det här fallet betonas hennes manlighet, och det kvinnliga tvärtom, förnedras..

Hur man förstår om det finns en falsk tro eller trauma

Det första kriteriet är att det finns många tabuer som är förknippade med sex, om du är förvirrad och kryper av svordomar. Naturligtvis kanske du bara inte behöver dem. Men det är en helt annan fråga om det finns en övertygelse om att kompis är dålig, socialt oacceptabel, sänker vibrationerna av energi och så vidare..

Mattan härrör från könsorganen hos män och kvinnor. Om du är rädd att säga det högt, har du troligen komplex, dold psykotrauma, täthet.

Mina klienter drar ut hela listorna med negativa övertygelser och rädslor från sina mammor / farmor / flickvänner medan de arbetar genom trauma. Att kön är skamligt, smutsigt, vulgärt, smärtsamt, bara för prostituerade etc..

Eftersom generationer av kvinnor har upplevt verbala och icke-verbala övergrepp. Och alla kommer ihåg detta och har objektiva skäl att försvara. Men det skyddar dig inte bara från verkliga hot, utan också från dina egna män. Du verkar vilja ha sex, men tänk dig en virtuell macho, och du kan inte ens krama din egen.

Varför är sexig

Sex i en kvinnas liv är en grundläggande överlevnadsinstinkt som kallas ”förökning”. Om du blockerar det, börjar alla möjliga problem med kvinnors hälsa..

Ackumulerade klagomål mot dina män hindrar dig också från att njuta av och gå med i livet..

I det här fallet är det nödvändigt att bli av med skador, sårbarheter och utsprång. Eftersom en kvinna alltid har en fysisk attraktion är den inneboende i naturen.

Varför behöver du träna sexområdet

Energin från din sexualitet är glädje. Följaktligen, om du har många klämmor och block, kan du helt enkelt inte njuta av några små saker eller grandiosa händelser. På uppgång av sexualitet, sälja, attrahera rätt personer, uppnå mål.

Och sex i sig är som samlag, bara slutförandet av ett stort spel innan det.

Varje område i ditt liv utan sexuell energi kommer att sjunka. Du kommer att bli smidig och ointressant för dig själv.

Hur man tränar sexområdet

Kom ihåg ögonblicket när du bestämde dig för att det inte skulle finnas mer sex i ditt liv. Att sex är för en annan typ av kvinnor, och du är för familj, studier, förverkligande.

Allt börjar med att studera psykotraumer. Tekniskt är det inte svårt att strama åt sexualiteten, men om något stör internt finns det fem sätt att utvecklas.

Sexualitetsmarkörer. Hur presenterar du dig själv? Förstärker du bröstet, rumpan, midjan och tappar håret? Eller bär överdimensionerade kläder så att ingen vet om din skönhet?

Sensualitet. När du rör dig själv, stryker handen, hur känner du dig? Trevligt eller inte? Vilka smaker gillar du? Hur äter du? Tycker du om att äta? Utveckla alla slags känslor.

Arbeta med attityder och övertygelser. Skriv ner allt som är negativt med sex. Är sex vulgärt och pinsamt? Sexiga kvinnor – vad är de? Prisvärd, älskarinnor, inte för länge?

Rädsla och trauma. Oftast är det en känsla av skuld och skam. Det är synd att erkänna dina önskningar, att rösta dem till din partner, att förverkliga dem, det är synd att röra dig själv och till och med tänka i sexuella kategorier. Eller klandrar du dig själv för att ha vänt fel, vägrat, inte så oser och oser.

Kontakt. Hur känner du din partner och dig själv runt honom? Hur reagerar din kropp, hur rör du din partner, kysser, gillar du att kela med honom? Det visas inte i barndomen att detta är en indikator på kärlek förrän du riktar din uppmärksamhet här…

Sammanfatta

Falska övertygelser, trauma och skam förekommer inte i det ögonblick du har sex med en man. De bildas i barndomen under den äldre generationen och förblir hos dig för livet..

Du måste acceptera att du inte är skyldig något om sex. Att vara super flexibel och problemfri, att kunna göra allt och att känna en partner. Ta bort skyldigheten och frigör från förväntningarna. Skriv en lista ”Jag borde inte göra sex …”..