Vår expert kommer att berätta hur du gör din första morgon riktigt bra.

20 december 2019

Allt var bra på natten. Men när morgondimman i medvetandet redan har försvunnit, attackeras ditt huvud av liknande tankar:

• Vad ska jag säga till honom när han vaknar? Föreslå en andra omgång?

• Vakna honom eller tyst ”tyst” hemma?

• Vad händer om han inte ens kommer ihåg mig och hans tjejer vaknar varje vecka?

• Jag ser ut som? Vi måste snarast ordna oss själva! Åh, och hur man borstar tänderna …

• Mamma-och-och! Vad har jag gjort …

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog.

Du borde inte få panik, än mindre skylla dig själv för frivolitet. Allt händer i livet: du är inte den första, du är inte den sista. Statistiken säger att endast en av tre kvinnor är nöjda med spontan intimitet med en okänd man. Andra ångrar det länge.

Vad som är gjort är gjort. Det här steget var din vilja och önskan, var inte blyg och håna dig själv för vad du gjorde mot dig själv väl. Men inte mindre viktigt är det korrekta och kompetenta sista ackordet, för att inte bara lämna ett underbart intryck, utan också att komma ihåg detta möte bara från den bästa sidan. Både!

Vem är du min morgon man?

Subtil ytterligare åtgärder efter uppvaknandet kommer att sätta den manliga reaktionen på din närvaro i hans ”hål”. Titta noga och agera utifrån hur han beter sig mot dig. Och det kan finnas flera sådana alternativ för beteende:

1. Han bryr sig inte

Han beter sig likgiltigt, inte alls mild och ibland oseremoniell. Han fastnar i telefonen, tar inte hänsyn till dig, ignorerar dig på alla möjliga sätt … Tack för att du inte tog dig i axlarna och inte öppnade dörren. Och det finns sådana ”frukter” som till och med lyckas hänga hushållssyslor på dig: de säger, städa upp det, kvinna. I allmänhet träffas vi och lämnar denna plats med värdighet.!

Men!

Var inte på något sätt förolämpad av denna egoist: låt honom stanna ensam och inte ens misstänka vilken skatt han har släppt! Du har inget att göra med det. Det är bara för att han har en sådan livsstil … Eller han fick helt enkelt inte tillräckligt med sömn (varför? På morgonen uppträder vi ibland på ett ovanligt sätt för oss, särskilt om natten var varm och uttömd all vår styrka). Tänk också på denna faktor..

Om du stöter på en sådan kopia, håll dig i alla fall på toppen. Du ska inte spränga dina läppar, visa din missnöje och bebreida för besvikna förväntningar (varför bygga dem alls?). Tvärtom, le mystiskt och gå hem. Plötsligt är han faktiskt en uggla av naturen, han vaknade inte riktigt, så han mumlar.

2. Teater av en skådespelare

Män kan visa med alla slag, vilket tyder på önskan att snabbt vara ensamma. Han på klockan, erbjuder sig att ringa en taxi, informerar om viktiga saker på morgonen och informerar ibland taktfullt om att datumet är över och du borde behöva.

Och du måste verkligen gå. För med den här mannen, tyvärr eller inte, är det osannolikt att fortsättningen kommer att följa. Denna typ av människa liknar den tidigare, bara i den lätta versionen. Och om den första styrdes av själviskhet och dåliga uppförande, så underlättar herrens rudiment något din redan ”speciella” morgon.

Om du ser mannen klumpigt försöka berätta för dig att det är dags för dig att bryta upp, gör det lättare för honom. Det kommer verkligen att lyfta dig i hans ögon. När han redan mycket tydligt antyder kan du dricka det i närmaste kafé redan hemma, stäng den sista sidan som en läst sida. Ge honom en sista kyss, klappa honom på kinden och flyga iväg till taxin.

3. En riktig gentleman

Detta är kanske det mest gynnsamma resultatet på morgonen efter avslappnad sex. När en man gärna vaknar med dig, demonstrerar han detta villigt, beter sig artigt och kärleksfullt. Mest troligt kommer han att skicka dina kontakter, kontakta och bjuda in dig till ett nytt möte.

Du bör vara tacksam för morgonkomforten, trevliga ord. En sådan person kan laga kaffe och till och med en lätt frukost. Om du inte är likgiltig mot honom kan du fortsätta bekanta dig, klappa honom utan fanatism. Svara på honom med värme, lätt massage, men det är mycket viktigt just nu att inte tappa huvudet från hans uppmärksamhet och från situationen i allmänhet. Även om han svär till dig i kärlek och granskar ringfingret i hopp om att gissa storleken, är du redan en stor och smart tjej att tro på kärlek vid första anblicken. Tja, eller från första kön.

Naturligtvis kan absolut allt hända, men sannolikheten att det är din man är försumbar. Skynd dig därför inte till slutsatser och ännu mer med att planera ett förhållande. Vem vet, plötsligt, under sken av en galet gentleman, finns det fortfarande broder Fox?

Topp 5 förbjudna knep för en kvinna efter avslappnad sex:

Sättet du visar dig på morgonen är ibland viktigare än dina nattliga ansträngningar och färdigheter. Därför ger jag er oönskade handlingar av en kvinna som, med en sked, tenderar att förstöra även honungshavet efter en varm natt:

• Sitter på en fest

I morse är det bästa beslutet för dig att åka så snart som möjligt. Detta har många fördelar: på det här sättet blir det mycket lättare för en man (och faktiskt för dig) att samla sina tankar, det kommer att beröva dig både obekväma fraser och handlingar, och också ge dig möjlighet att få en man att sakna dig om han verkligen gillade dig. Vissa kvinnor sträcker avsiktligt ut morgonen i falsk intimitet och väntar på en inbjudan till nästa möte. Varje man (ungkarl) har ett personligt territorium. Och tills du blir ombedd att stanna kvar på det betyder det att du inte behöver ockupera den på länge..

• Fotavtryck i duschen, inte i lägenheten

Se till att det inte finns några ”helt oavsiktliga” glömda föremål kvar i hans hem: från hårnålar till trosor. Denna olyckliga strategi – att markera – uppfattas av mannen som imponerande på sig själv. Som, jag glömde din lilla sak, låt oss träffas igen, och du kommer att returnera den till mig. Eller så kommer jag själv att besöka dig, jag kommer ihåg adressen. En mans reaktion: hon försöker invadera mitt liv och titta på alla sina saker för mig! Nej, det fungerar inte. Levereras med kurir!

• Värdinnor!

Det finns inget behov av att krångla, städa städningen och sätta borden a la ”första, andra och kompott”. En mans kök på morgonen efter avslappnad sex är inte rätt tid och plats för att uttrycka sin potential som en potentiell fru och mamma. Kaffe och stekt ägg – maximalt. Städa upp disken efter igår. Något mer är återigen en ansökan om hans frihet och införandet av sig själv. Och inte alla förstår begreppet att en nyfiken kvinnlig näsa har varit i hans ungkylskåp eller skåp. Och förmodligen är detta obehagligt inte bara för mannen.

• ”Vi träffas igen? Och när? Ring mig? ”

Glöm dessa fraser. Be inte om ett nytt datum själv. Låt honom vara den första som kontaktar dig, ringer och skriver meddelanden. Ditt initiativ har misslyckats här, du har redan tagit ett ganska seriöst steg. Och igen, om han fortfarande inte ringer, även om han lovade, ska du inte vara upprörd. Detta är en populär situation, lämna det som en upplevelse.

• Skäm dig inte och kritiser inte mannen

Uppför dig naturligt och välvilligt, för tills du nyligen var ansluten genom en mycket intim process. Av naturen borde en man alltid vara som bäst, och oavsett hur kallblodig han kan verka för dig, hoppas han djupt ner att du gillade allt. En kvinna med ett obegränsat uttryck i ansiktet, skamligt täckande över kroppen och ryckande fraser förvirrar nattkamrat och förväntar sig tydligt ett möte i 100 år..

Hur man lämnar ett strålande intryck

Men om du läser noga den här artikeln har du redan ritat den allmänna morgonbilden efter en så känslig situation för dig själv. Det enda jag vill lägga till: om mannen fortfarande sover och du redan är vid dörren, men mötet var så snabbt och spontant att han inte känner till dina koordinater, lämna dem med läppstift på badrumsspegeln. En vinn-vinn-klassiker! Om du har ”slagit på” en man kommer han definitivt att kontakta dig. Ett annat resultat av händelser bör inte på något sätt påverka din självkänsla, men vägen lämnar fortfarande en kryss i ditt sinne.

Morgonen efter sex är en milstolpe i livet för en man och en kvinna. Det är som en korsning där han kan ta rätt steg, för hela ditt öde kan bero. Jag, Julia Lanske, vill uppriktigt alltid fatta de bästa besluten om er män, och er varje morgon med en man kommer att vara den vänligaste och varmaste, även om ni känner honom bara ett par timmar. Mina rekommendationer hjälper dig alltid med det här – jag är redo att dela dem oerhört: kom till lektionen och prenumerera på YouTube-kanalen för att inte missa någonting.