När det gäller kön är en vibrator mycket bekvämare än en man. Marie Claire-tidningen bestämde sig för att ta reda på hur man kan reagera på sådana tävlande kött och blodälskare.

Vladimir, 23 år (gift 5 år)

Vibratorn var min verkliga fiende – ett skräckmonster som gömde sig under min kropp. Nu antar jag att hon försökte straffa mig på det här sättet. När han uppträdde i mitt liv åkte jag ofta och länge på affärsresor, min fru och jag hade sex i telefon. En gång i en sådan konversation erkände hon för mig att hon hade köpt ”en rosa gummipenis som inte är större än din.” Hon sa det. Panik grep mig, riktigt. Jag hade en känsla av att jag bytte ut en bit gummi. När jag kom tillbaka från en affärsresa bad jag mig att använda den under sex. Det var ett slag under bältet, vilket naturligtvis inte tvekade att påverka vårt förhållande. Ärligt talat, på en av de första affärsresorna för att bevisa för mig själv att allt är bra med mig. Ett år senare bytte jag jobb, slutade resa så mycket och på något sätt ordnade allt sig. Vi bestämde oss för att hyra en större lägenhet och packade våra saker, jag bestämde mig för en garderob och på en av hyllorna hittade jag ett paket med den här rosa saken. Han såg ut som en kasserad barns leksak, för vilken bara synd kan kännas. I allmänhet visade det sig vara en ofarlig sak, som jag fäste för många värden till under en period av mitt liv som inte var för framgångsrik för mig..

Peter, 31 (gift i två år)

Vi har bott tillsammans i åtta år, men vi gifte oss inte direkt. Vi hade en klassisk kontorsromans, och de första leksakerna, eller snarare tillbehör, började på kontoret där vi arbetade tillsammans. original viagra. Handfängsel uppträdde ursprungligen. Det fanns redan en möjlighet att vända tillsammans, men på helgerna fanns det ofta wahs – det fanns redan en möjlighet att gå ut. Och kostympartierna började för två. Hustrus fantasi rann ut på detta, men jag blev tydligen rasande. Den första leksaken var snarare ett skämt – vi köpte en anka Sonya Rykiel. Vi gick in i en anständig butik på Tverskaya, gömde oss bakom en sammetridå – bara där sålde de den till oss. Leksaksexperimentet upprepades en andra gång när min fru återvände från en två veckors semester i London. Jag förberedde en ny vän för henne – Zaya (som vi kallade dildon). Jag sprängde av nyfikenhet vad hon skulle göra med honom. Hon sa att Zaya inte gav henne några hisnande känslor. Hon var mer upphetsad av det faktum att jag såg på henne, min nyfikenhet. Zaya delade en äktenskapssäng med oss ​​under lång tid, tills hans ersättare, Butterfly, dök upp. En mycket rolig leksak – klitorisstimulator. Denna gadget gav min fru mycket trevligare känslor..

Vi experimenterade också med piskor, gags, men med mycket mjuka, är vi mer benägna att vara ömma i relationer än passion på gränsen till sadism. Nu har vi en hel butik av nöje hemma – kostymer, leksaker, piskor, handbojor, gags. Jag tänker, när vi gömmer allt, när barnen dyker upp … Jag är glad att vi använder alla dessa saker. Detta får ofta folk att bli generade och generade, men det verkar för mig att det är värt att prova … För det andra är det, för det andra, trevligt och för det tredje nya förnimmelser, ny upplevelse. Mycket spännande enligt min mening.

Det ser ut som en man kanske tror att det är ditt dumma nya köp, som en juicer från Philippe Starck..

Eldar, 41 år (frånskild)

Allt detta mode för ankor, kaniner och andra föremål från distriktssjukhusets behandlingsrum verkar fruktansvärt dumt för mig. Detta betyder inte att jag är en konservativ eller en ökänd förlorare. Jag känner till reglerna och har alltid velat bryta mot dem. Men i förhållandet mellan män och kvinnor gillar jag riktig erotik, som inte är begränsad till den trubbiga fysiska interaktionen mellan två kroppar. Jag älskar att spela – före, efter och under sex, men spela på vuxen väg. Detta kräver inga personliga tillhörigheter. Sexleksaker är för spädbarn, nybörjare. För att känna till och avslöja din sexualitet, vid femton års ålder, kan de vara, och behövs, men de utarmar världen, introducerar fantasier i en smal ram. Och när det gäller ensamma människor som använder det, känner jag mig ledsen. Personligen känner jag att riktig orgasm – både manlig och kvinnlig – inte på något sätt beror på hur många erogena zoner som har berörts och strök. Vad beror det på? När människor träffades först och är djupt kär i varandra händer allt ljusare, starkare – i allmänhet finns det något att komma ihåg. Jag ringde, svarade hon – jag hör hennes röst och jag skakar redan. Det finns ingen sådan effekt från leksaker..

Alexey, 36 år (gift 8 månader)

Jag har en stor kuk – och det är ingen fördel. När min vid den tiden ännu inte hade sett honom för första gången vägrade hon helt och hållet att ha sex med mig i ordets vanliga mening. Och sedan gick jag till en sexbutik och köpte en mindre dildo. Det var där vi började. Sedan köpte jag en annan – en större, och till slut kom vi fram till att min fru slutade vara rädd för mig. Är det inte denna lycka? Jag är mycket tacksam för de som uppfann inte förmodligen kunde njuta av normal, full sex.

Stephen, 37 år (gift 9 år)

För det sjätte året nu har jag rest till Moskva från Berlin i affärer minst en gång i månaden och naturligtvis kommunicerar jag aktivt med ryska tjejer (missförstå mig inte). Vet du vad som förvånar mig med dina kvinnor? Deras konservatism! Åtminstone inom sexleksaker. Varje sekund – om inte mer – tyska kvinnor har minst en vibrator hemma, oavsett om hon är singel eller om hon har en man. Min fru har till exempel minst två av dem (jag menar vibratorer). Jag tar det här väldigt bra. Om detta hjälper henne att få mer njutning av sex, även om hon har åtminstone ett helt skåp med vibratorer, påverkar detta inte min styrka och önskan på något sätt. Men ryska kvinnor, verkar det som om jag inte strävar efter att få mer glädje av sex, de är rädda för detta – antingen tillåter inte deras uppväxt eller den sovjetiska arven … De, enligt min mening, förlorar mycket. I sex bör en kvinna först och främst tänka på sig själv – med eller utan leksaker – då kommer hennes man att bli bra..

En gång sa min fru: ”Jag köpte en rosa penis i gummi, som inte är större än din.” Jag lurade på henne för att bevisa att jag är okej.